Udany Marsz dla Życia w Starogardzie Gdańskim!

W minioną niedzielę 20 maja, ks. Tomasz Kancelarczyk wraz z ekipą szczecińskich aktywistów z Bractwa Małych Stópek oraz Fundacją Małych Stópek odwiedzili swoich współpracowników ze Starogardu Gdańskiego Martę i Patryka Wielgoszów. Szczecinianie wsparli swoją obecnością i przygotowaniem starogardzki marsz dla życia, na którym pojawiło się blisko 1000 osób!

Była piękna pogoda, kolorowe balony i flagi z logo Bractwa i Fundacji Małych Stópek. Stargardzkich obrońców życia nie dało się przeoczyć, gdy pośród radosnych pieśni i okrzyków przemaszerowali ulicami swojego miasta głosząc swoje przywiązanie do obrony wartości życia od poczęcia do naturalnej śmierci.

Marsz uwieńczył koncert pod Starogardzkim Centrum Kultury.

Marcie, Patrykowi i wszystkim uczestnikom dziękujemy za ten piękny Marsz dla Życia. Do zobaczenia za rok!

Anna Piotrowska

Podobało się? Podziel się z innymi:

Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Fundacja Małych Stópek, z siedzibą w Szczecinie, przy ul. Świętego Ducha 9,
3) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu subskrypcji do newslettera na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. ,
4) odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą wyłącznie podmioty uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepisów prawa,
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane do momentu żądania usunięcia z subskrypcji,
6) posiada Pani/Pan prawo do żądania od administratora dostępu do danych osobowych, prawo do ich sprostowania usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do cofnięcia zgody oraz prawo do przenoszenia danych,

Poniżej wpisz kwotę jaką chcesz podarować