Już jutro kolejna Msza dla Życia

Wszystkich ze Szczecina i okolic zapraszamy na comiesięczną Mszę Świętą w intencji Obrony Życia!
🗓 25 maja
🕗 godz. 20:00
⛪ kościół pw. św. Jana Ewangelisty (ul. Świętego Ducha 9 w Szczecinie).
Msza Św. dla Życia została stworzona, aby gromadzić wszystkich Obrońców Życia w mieście. Wspólne uczestnictwo w Eucharystii i modlitwa za dzieci, których życie jest zagrożone, to element spajający uczestników, który czyni ich swoistą wspólnotą w obronie poszanowania i godności każdego człowieka. Ponadto działacze pro life każdego 25. dnia miesiąca odnawiają lub podejmują przyrzeczenie Duchowej Adopcji Dziecka Poczętego. Msza Św. zawsze jest  sprawowana w intencjach obrony życia oraz wszystkich, którzy na jej rzecz działają, w tym darczyńców Fundacji Małych Stópek.
Przy wejściu do kościoła będzie wystawiony koszyczek, w którym można zostawiać swoje prośby i intencje. Zostaną one ofiarowane podczas Mszy Św. oraz przekazane do Modlitewnego Okna Życia.
Po wspólnej Eucharystii, zapraszamy do siedziby Fundacji Małych Stópek na ciepłą herbatę i ciacho 😉

Podobało się? Podziel się z innymi:

Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Fundacja Małych Stópek, z siedzibą w Szczecinie, przy ul. Świętego Ducha 9,
3) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu subskrypcji do newslettera na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. ,
4) odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą wyłącznie podmioty uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepisów prawa,
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane do momentu żądania usunięcia z subskrypcji,
6) posiada Pani/Pan prawo do żądania od administratora dostępu do danych osobowych, prawo do ich sprostowania usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do cofnięcia zgody oraz prawo do przenoszenia danych,

Poniżej wpisz kwotę jaką chcesz podarować