FMS na festiwalu TRATWA

W dniach 25-27 maja odbył się festiwal TRATWA w Pleszewie. Wydarzenie skierowane do ludzi młodych, charakteryzowała chęć wzrastania w dobru oraz pragnienie zbudowania wspólnoty. Pośród świadectw i koncertów nie zabrakło miejsca na przestrzeń obrony życia!

Prelegentka Fundacji Małych Stópek wygłosiła krótkie przemówienie dotyczące m.in. codziennej działalności pro-life oraz akcji skierowanych szczególnie do młodych ludzi. Chęci, dobra wola i pomocna dłoń – to pewniki w szerzeniu dobra również na tle obrony życia.
Była okazja do spotkania, przeprowadzenia wielu ciekawych rozmów, a także edukacji poprzez fundacyjne gadżety.

Poniżej prezentujemy kilka zdjęć z festiwalu! 😊

dav

fbt

dav

Stowarzyszenie „Tratwa” na rzecz Ewangelizacji Młodzieży jest inicjatywą przyjaźni, która łączy grupę młodych ludzi i inspiruje do tworzenia różnych wydarzeń. Jak twierdzą organizatorzy,  „Tratwa Festiwal” to nie tylko koncerty, warsztaty i spotkania z gośćmi specjalnymi, ale również wspólna modlitwa i czas rekolekcji.

Cieszymy się z możliwości uczestniczenia w Festiwalu Tratwa i dziękujemy za zaproszenie!

…bo każdy dzień jest dobry, by bronić życia”.

Zespół FMS

Podobało się? Podziel się z innymi:

Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Fundacja Małych Stópek, z siedzibą w Szczecinie, przy ul. Świętego Ducha 9,
3) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu subskrypcji do newslettera na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. ,
4) odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą wyłącznie podmioty uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepisów prawa,
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane do momentu żądania usunięcia z subskrypcji,
6) posiada Pani/Pan prawo do żądania od administratora dostępu do danych osobowych, prawo do ich sprostowania usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do cofnięcia zgody oraz prawo do przenoszenia danych,

Poniżej wpisz kwotę jaką chcesz podarować