FMS na Festiwalu TRATWA w Pleszewie [GALERIA]

W dniach 25-27 maja odbył się festiwal TRATWA w Pleszewie. Wydarzenie skierowane do ludzi młodych, charakteryzowała chęć wrastania w dobru i pragnienie zbudowania wspólnoty. Pośród  świadectw i koncertów nie zabrakło także miejsca na przestrzeń obrony życia!

Prelegentka Fundacji Małych Stópek wygłosiła przemówienie dotyczące m.in. codziennej działalności pro-life oraz akcji skierowanych szczególnie do młodych ludzi. Była okazja do spotkania, wielu ciekawych rozmów, a także edukacji poprzez fundacyjne gadżety.

Poniżej prezentujemy zdjęcia z festiwalu! 😊

Stowarzyszenie „TRATWA” na rzecz Ewangelizacji Młodzieży jest inicjatywą przyjaźni, która łączy grupę młodych ludzi i inspiruje do tworzenia różnych wydarzeń. Jak twierdzą organizatorzy,  „Tratwa Festiwal” to nie tylko koncerty, warsztaty i spotkania z gośćmi specjalnymi, ale również wspólna modlitwa i czas rekolekcji.

Chęć dzielenia się dobrem i budowanie relacji przyjaźni, wynika ze wzajemnego szacunku i poszanowania wartości każdej osoby ludzkiej. Taka postawa motywuje również do konkretnych działań na rzecz drugiego człowieka. Wszystko po to, by pomóc 🙂 Cieszymy się z możliwości uczestniczenia w Festiwalu i dziękujemy organizatorom za zaproszenie!

…bo każdy dzień jest dobry, by bronić życia”.
👣

Podobało się? Podziel się z innymi:

Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Fundacja Małych Stópek, z siedzibą w Szczecinie, przy ul. Świętego Ducha 9,
3) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu subskrypcji do newslettera na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. ,
4) odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą wyłącznie podmioty uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepisów prawa,
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane do momentu żądania usunięcia z subskrypcji,
6) posiada Pani/Pan prawo do żądania od administratora dostępu do danych osobowych, prawo do ich sprostowania usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do cofnięcia zgody oraz prawo do przenoszenia danych,

Poniżej wpisz kwotę jaką chcesz podarować