Montaż mebli Kuchennych w Poczerninie!

Montaż mebli Kuchennych w Poczerninie!

Jak obiecaliśmy oto i jest wideo 📺 relacja z montażu mebli w Domu Samotnej Matki. Meble najwyższej jakości 🔨 dla naszych bohaterek tam mieszkających, montaż na najwyższym poziomie wykonany przez profesjonalistów 👨‍🔧👨‍🔧👨‍🔧

WIDEO RELACJA Z MONTAŻU MEBLI

Meble, a przede wszystkim mechanizmy tam zamontowane, to takie mercedesy. Zawiasy firmy Blum mają dożywotnia gwarancję.
Dziękuję wszystkim którzy dołożyli do tego dzieła swoje pieniądze.
ks. Tomasz Kancelarczyk

PS. a że pozostały nam jeszcze okapy nad kuchnią węglową i niestety oddzielnie nad kuchnią gazową już teraz polecam fundacyjne konto.
W tytule DAROWIZNA DOM http://dlazycia.info/darowizna\

W imieniu Matek, Dzieci oraz personelu Domu Samotnej Matki dziękujemy za Wasze wsparcie