Fundacja Małych Stópek niepełnosprawnym

Fundacja Małych Stópek niepełnosprawnym

Bronimy życia, to i pomagamy niepełnosprawnym!

Fundacja Małych Stópek także wspiera inicjatywę tworzenia mieszkania dla osób z niepełnosprawnością intelektualną. Od kilku tygodni walczymy z remontem pierwszego pokoju, a dzisiaj do akcji wkroczył elektryk. Prace są przewidziane na wiele miesięcy gdyż wykonujemy je własnymi siłami mając skromne finanse na ten cel. Jeżeli ktoś zechciałby wesprzeć finansowo tę sprawę odsyłam do strony z namiarami na konto lub też inne formy płatności:

Tytuł przelewu: „DAROWIZNA DOM”.

Mile też jest widziany sms do mnie 608752142 z info ile poszło, ale niekonieczny.

Bardzo dziękuję.

Ks. Tomasz Kancelarczyk