FMS na XIII Ogólnopolskiej Pielgrzymce Rodziny Radia Maryja

Zespół FMS uczestniczył w XIII Ogólnopolskiej Pielgrzymce Rodziny Radia Maryja. Spotkanie odbyło się na terenie Sanktuarium Świętego Józefa w Kaliszu, podczas którego organizatorzy odnieśli się do kwestii obrony życia, uwzględniając ogromną rolę rodziny w życiu społeczeństwa.

Mieliśmy okazję opowiedzieć o naszej działalności i podzielić się świadectwem👍👍. Podkreślając rolę zdrowej rodziny w wychowywaniu przyszłych pokoleń, mówiliśmy o osobistym zaangażowaniu na rzecz obrony życia. Ta aktywność wyraża się poprzez konkretne działanie, czyli m.in pomoc materialną wobec potrzebujących osób💪💪 , a także edukację młodych ludzi👩‍🏫👩‍🏫. Nade wszystko wspólnie stwierdziliśmy, że “motorem napędowym” wszelkich dobrych działań, jest zaangażowanie modlitewne. Dzięki zawierzeniu i wsparciu świętych (m.in św. Józefa), stale uczymy się wrażliwości na drugiego człowieka 🙂

Cieszymy się z możliwości spotkania z wszystkimi przybyłymi pielgrzymami 🙂 Czerpiemy ogromną radość z tego, że wartość życia człowieka jest sprawą fundamentalną dla wielu z Was.

Więcej 🎥📷 na: http://www.radiomaryja.pl/informacje/fundacja-malych-stopek-w-kaliszu-modlitwa-jest-na-pierwszym-miejscu/

“…bo każdy dzień jest dobry, by bronić życia”.
👣

Podobało się? Podziel się z innymi:

Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Fundacja Małych Stópek, z siedzibą w Szczecinie, przy ul. Świętego Ducha 9,
3) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu subskrypcji do newslettera na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. ,
4) odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą wyłącznie podmioty uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepisów prawa,
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane do momentu żądania usunięcia z subskrypcji,
6) posiada Pani/Pan prawo do żądania od administratora dostępu do danych osobowych, prawo do ich sprostowania usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do cofnięcia zgody oraz prawo do przenoszenia danych,

Poniżej wpisz kwotę jaką chcesz podarować