Modlitewne Okno Życia w nowej odsłonie!

Modlitewne Okno Życia w nowej odsłonie!

Od wielu lat na naszej stronie funkcjonuje Modlitewne Okno Życia. Dziś przy okazji jego nowej odsłony, przypominamy że codziennie i o każdej porze jest ono do Waszej dyspozycji. Możecie w nim zostawić wszystkie intencje, dotyczące Obrony Życia, które leżą Wam na sercu. Pamiętajcie, że każda prośba z MOŻ trafi prosto do kilkudziesięciu zgromadzeń zakonnych oraz Instytutów Życia Świeckiego, które otoczą modlitwą ważne dla Was sprawy.

Od dziś możecie wysyłać swoje intencje przez Modlitewne Okno Życia w nowej odsłonie, nie tylko zaglądając jak do tej pory na www.dlazycia.info. W myśl rozwoju tego ogromnego i niezwykle ważnego dzieła, stworzyliśmy oddzielną stronę www.modlitewneoknozycia.pl. Wchodząc na nią możecie nie tylko zostawić swoje intencje wagi życia, ale poczytać również o początkach tego dzieła i całej idei.

Stwórzmy razem wielką społeczność ludzi wiary, którzy w walce o ludzkie życie nie zapominają o ogromnej sile modlitwy.

➡http://modlitewneoknozycia.pl/