Choinki są już u rodzin!

Choinki są już u rodzin!

Pamiętacie „choinkową akcję” i maraton pływacki? 😉 Dzięki „Hawajskim Rekinom”, którzy przeprowadzili internetową akcję na rzecz najbardziej potrzebujących, a później w podziękowaniu popłynęli w maratonie, udało się nam rozdać wiele choinek!

Kilkadziesiąt z nich, które zostały kupione z zebranych pieniędzy, przewinęło się najpierw przez fundacyjne ręce, a niedługo potem trafiło do rodzin 😀
Zobaczcie sami!

dav

Więcej o akcji tutaj: https://dlazycia.info/choinki-dla-podopiecznych-fms-wyplywane/
Bardzo dziękujemy organizatorom oraz wszystkim zaangażowanym w tę szlachetną, świąteczną inicjatywę! 🙂

„…bo każdy dzień jest dobry, by bronić życia”.
Zespół FMS
👣