Radosnych Świąt Bożego Narodzenia!

Radosnych Świąt Bożego Narodzenia!

W tym szczególnym dla nas czasie, wszystkim darczyńcom, aktywistom oraz sympatykom Fundacji Małych Stópek pragniemy życzyć rodzinnych, spokojnych i pełnych radości Świąt Bożego Narodzenia. Niech ten błogosławiony czas przemienia nasze serca oraz uwrażliwia na dobro i piękno również tych najmniejszych. 🙂

Dziękujemy za wasze zaangażowanie na rzecz obrony życia. 😍😍
💝💕💝💕💝💕💝💕💝💕💝💕💝💕💝💕💝💕💝💕💝💕💝💕💝💕💝💕💝💕💝💕
Życzymy także, aby Boża Dziecina w nowym 2019 roku nieustannie przypominała o wartości każdego człowieka bez wyjątku.
Pamiętajmy, że…nie ma takiej małej stópki, która nie pozostawiła po sobie śladu 😉

Z Bożym błogosławieństwem,
Ks. Tomasz Kancelarczyk