Podsumowanie Paczuszki dla Maluszka!

Podsumowanie Paczuszki dla Maluszka!

Nadszedł ten długo wyczekiwany moment Przedstawiamy Wam podsumowanie V edycji świątecznej zbiórki „Paczuszka dla Maluszka”! W ręce pracowników kurierzy przekazali 352 gotowych do wydania paczuszek z wyprawką chemii kosmetycznej i pieluszek. Dzięki zaangażowaniu aż 2313 darczyńców, 35 szkół i 32 parafii z całej Polski, mogliśmy obdarować wszystkie podopieczne Fundacji Małych Stópek. Przypominamy, że nasza wspólnie przygotowana pomoc, została skierowana również do tych kobiet, które jeszcze nie tak dawno samotnie borykały się z dylematami wagi życia. Dziękujemy za Wasze zaangażowanie w akcję! Działajmy razem dla życia!
Bo każdy dzień jest dobry aby bronić życia