1%, który w 100% wspiera najmniejszych!

Zbliża się czas rozliczeń podatkowych. Jeśli chciałbyś przekazać 1% swojego podatku i wesprzeć działania na rzecz nienarodzonych to wystarczy, że przekażesz swój 1% na Stowarzyszenie Rodzin Katolickich. Jak to działa?

1%, który w 100% wspiera najmniejszych!

Przekazując swój 1% podatku na KRS Stowarzyszenia Rodzin Katolickich, stajesz się ofiarodawcą darów dla dzieci, których życie przed narodzeniem stało pod ogromnym znakiem zapytania.

Wystarczy, że w zeznaniu podatkowym wpiszesz nr KRS 0000048068, który należy do Stowarzyszenia Rodzin Katolickich (SRK), dopisując w rubryce Cel szczegółowy: Małe Stópki. Dzięki temu będzie wiadomo, że 100% Twojego 1% trafi do SRK zaprzyjaźnionego z Fundacją Małych Stópek. Wspomniane stowarzyszenie w tym roku przekaże zebrany 1% na zakup specjalistycznego sprzętu dla dzieci uratowanych od aborcji.
W ubiegłym roku dzięki Waszemu wsparciu potrzebujące dzieci zostały obdarowane jednorazowymi pieluchami, dlatego dziś podążmy wspólnie za kolejnymi potrzebami nienarodzonych maluchów.
Zachęcamy do skorzystania z Darmowego programu do PIT-ów w którym automatycznie przekażecie swój procent na Małe Stópki:

💗 ROZLICZ SIĘ PRZEZ INTERNET W 15 min 👉 http://bit.ly/PIT-2019-Online

Wolisz rozliczyć się tradycyjnie?
Pobierz pliki:
PIT-28