Przygotuj się na Dzień Świętości Życia z Fundacją Małych Stópek!

Przygotuj się na Dzień Świętości Życia z Fundacją Małych Stópek!

Fundacja Małych Stópek pomaga kobietom w ciąży, ale nie tylko. Wychodząc naprzeciw obecnym zagrożeniom i potrzebie obrony życia nienarodzonych, proponujemy nakład gazety o Duchowej Adopcji Dziecka Poczętego. Można z niej dowiedzieć się na czym polega modlitwa DADP, dlaczego jest tak ważna, jak ją podjąć i co dalej po zakończeniu modlitwy. Ponadto zwiera świadectwa osób, które podjęły się tego niezwykłego 9-miesięcznego zobowiązania i wiele innych wartościowych treści.

W każdej gazecie zawarty jest specjalny formularz dla osób, które podejmą się modlitwy za nienarodzonego oraz jej treść. Do wysyłki gazet dołączamy ulotki aplikacji na telefon „Adoptuj Życie”, a dla kapłanów przesyłamy tekst liturgii DADP.

Dlatego serdecznie zachęcamy, abyś porozmawiał ze swoim proboszczem jak w tym roku w Waszej parafii będą wyglądały obchody Dnia Świętości Życia i czy nie przydadzą się na tę okazję gazety Duchowej Adopcji Dziecka Poczętego.

Informacje i zamówienia składamy:

drogą mailową: zamowienia@fundacjamalychstopek.pl

lub telefonicznie: 791 138 902.

Pamiętaj, że koszty przesyłki i gazet zostają po NASZEJ stronie!

Wiem, że dzięki naszym wspólnym działaniom jeszcze większa liczba najsłabszych istnień zostanie uratowania.