Przygotuj się na Dzień Świętości Życia z Fundacją Małych Stópek!

Fundacja Małych Stópek pomaga kobietom w ciąży, ale nie tylko. Wychodząc naprzeciw obecnym zagrożeniom i potrzebie obrony życia nienarodzonych, proponujemy nakład gazety o Duchowej Adopcji Dziecka Poczętego. Można z niej dowiedzieć się na czym polega modlitwa DADP, dlaczego jest tak ważna, jak ją podjąć i co dalej po zakończeniu modlitwy. Ponadto zwiera świadectwa osób, które podjęły się tego niezwykłego 9-miesięcznego zobowiązania i wiele innych wartościowych treści.

W każdej gazecie zawarty jest specjalny formularz dla osób, które podejmą się modlitwy za nienarodzonego oraz jej treść. Do wysyłki gazet dołączamy ulotki aplikacji na telefon „Adoptuj Życie”, a dla kapłanów przesyłamy tekst liturgii DADP.

Dlatego serdecznie zachęcamy, abyś porozmawiał ze swoim proboszczem jak w tym roku w Waszej parafii będą wyglądały obchody Dnia Świętości Życia i czy nie przydadzą się na tę okazję gazety Duchowej Adopcji Dziecka Poczętego.

Informacje i zamówienia składamy:

drogą mailową: zamowienia@fundacjamalychstopek.pl

lub telefonicznie: 791 138 902.

Pamiętaj, że koszty przesyłki i gazet zostają po NASZEJ stronie!

Wiem, że dzięki naszym wspólnym działaniom jeszcze większa liczba najsłabszych istnień zostanie uratowania.

Podobało się? Podziel się z innymi:

Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Fundacja Małych Stópek, z siedzibą w Szczecinie, przy ul. Świętego Ducha 9,
3) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu subskrypcji do newslettera na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. ,
4) odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą wyłącznie podmioty uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepisów prawa,
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane do momentu żądania usunięcia z subskrypcji,
6) posiada Pani/Pan prawo do żądania od administratora dostępu do danych osobowych, prawo do ich sprostowania usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do cofnięcia zgody oraz prawo do przenoszenia danych,

Poniżej wpisz kwotę jaką chcesz podarować