Wdrażanie aktualizacji Adoptuj Życie

Zaczęliśmy wdrażać aktualizację aplikacji Adoptuj Życie na Androida. Być może ktoś z was otrzymał już najnowszą wersję (na tę chwilę 25% użytkowników ma możliwość zaktualizowania) jeżeli tak to daj znać jak ci się podoba W wypadku gdy nie napotkamy na poważny błąd (nie testowaliśmy aplikacji na wszystkich urządzeniach, których jest maaassssaaa…) to wdrożenie aplikacji dla wszystkich użytkowników będzie zrealizowane jutro w godzinach wieczornych! 🤸‍♂️🎉
Zobaczcie krótki filmik jednego z użytkowników aplikacji pokazujący nowe funkcje:

Podobało się? Podziel się z innymi:

Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Fundacja Małych Stópek, z siedzibą w Szczecinie, przy ul. Świętego Ducha 9,
3) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu subskrypcji do newslettera na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. ,
4) odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą wyłącznie podmioty uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepisów prawa,
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane do momentu żądania usunięcia z subskrypcji,
6) posiada Pani/Pan prawo do żądania od administratora dostępu do danych osobowych, prawo do ich sprostowania usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do cofnięcia zgody oraz prawo do przenoszenia danych,

Poniżej wpisz kwotę jaką chcesz podarować