Aktywiści z Gostynina wspierają Małe Stópki

Aktywiści z Gostynina wspierają Małe Stópki

Przed Wami Gostynin! 😍 To tam niedawno gościliśmy i mieliśmy okazję wygłosić prelekcje aż w 3 szkołach! 👩‍🏫

Rozmawialiśmy z młodymi na temat wartości życia, pokazując materiały pro-life i dzieląc się osobistym świadectwem.

Gostynin! 😍To tam gościliśmy w ubiegłym tygodniu i mieliśmy okazję wygłosić prelekcje w 3…

Julkaissut Fundacja Małych Stópek Tiistaina 2. huhtikuuta 2019

Ci młodzi ludzie, którym bliska jest obrona życia zorganizowali akcję „Pielucha dla Malucha”!

Prężnie działającym katechetom oraz uczniom, bardzo dziękujemy za włączenie się w szlachetną inicjatywę na rzecz najmniejszych  🤱🤰👶 Jesteście wielcy! 👏 Życzymy wielu sił i motywacji do dalszego działania, bo…każdy dzień jest dobry, by bronić życia! 💪

👣