Magazyn Domu Samotnej Matki w potrzebie

Magazyn Domu Samotnej Matki w potrzebie

Ktoś może sobie pomyśleć – „a to tylko magazyn”, nie wiedząc że jego brak bardzo utrudnia funkcjonowanie Domu Samotnej Matki.

Nie wiem czy pamiętacie pożar magazynu przy naszym DSM – doszczętnie się spalił i do tego ogień uszkodził budynek. Uszkodzony dom został naprawiony, spalone rowery zastąpiliśmy tymi ze zbiórki, kosiarkę zakupimy, ale sam magazyn jest dalej potrzebny, a nawet konieczny. Jak widać konstrukcja jest nowa, ale na zakończenie prac i zapłatę robotnikom potrzeba około 5 tysięcy zł.

Osoby, które zechcą dołożyć się finansowo proszę o przesłanie pieniędzy na konto fundacji, wpisując w tytule DAROWIZNA DOM, a do mnie na tel. 608752142 sms ile poszło (wskazane, ale niekonieczne).

Bardzo dziękuję.
ks. Tomasz Kancelarczyk

przelewy krajowe nr konta:
13 2030 0045 1110 0000 0231 0120
w tytule przelewu DAROWIZNA DOM

przelewy zagraniczne:
SWIFT (BIC): PPABPLPK / IBAN: PL
13 2030 0045 1110 0000 0231 0120

w tytule przelewu DAROWIZNA DOM

Dołącz do obrońców życia na https://www.facebook.com/BractwoMalychStopek/