Dostaliśmy cynk

Dostaliśmy cynk…to znaczy poufną informację od Polaka, pracującego w opiece społecznej kraju, w którym przebywa pani Agata wraz z trójką dzieci. Informacja była krótka – jeżeli nie wrócą do Polski to na pewno odbiorą jej dzieci.

Jej mąż zaczął pić i mimo, że już nie mieszka z nimi, to i tak opieka nie odpuści. Według jego wiedzy to do odebrania tych dzieci niechybnie dojdzie, a są cały czas pod ich nadzorem. Obserwacja przez opiekę pani Agaty jest tak duża, że wyprowadzka będzie musiała odbyć się szybko i w tajemnicy. Polacy tam na miejscu zorganizują ich ,,przerzut” do kraju, a na naszej głowie jest zapewnienie im lokum na najbliższy rok do czasu stabilizacji.

Pani Agata nie ma do czego i do kogo wracać, dlatego zapewnienie jej pomocy jest konieczne. No chyba, że ktoś chce aby w jej mieszkaniu miał miejsce taki dramat jak na tym filmie https://www.facebook.com/Propolski.plSocialMedia/videos/422321378524822/UzpfSTEwMDAwMzIxNjM0NTk5MToyMDc4NDU4OTQyMjcxMjk3/ tylko razy trzy.

Raczej wątpię, że cudownie znajdą się wspaniałomyślni, którzy zaoferują mieszkanie dla nich i dlatego od razy organizuję zbiórkę pieniędzy na wynajęcie lokum. Plus/minus potrzeba 15 tysięcy złotych. Dla mnie osobiście jest to dużo pieniędzy, ale czy jest to dużo aby ich uratować? Tych którzy znają odpowiedź na to pytanie, proszę o wpłacenie dowolnej kwoty na konto fundacji oraz o sms na mój telefon 608752142 z info ile poszło (wskazane ale niekonieczne). Proszę w tytule przelewu wpisywać DAROWIZNA MIESZKANIE.

ks. Tomasz Kancelarczyk

przelewy krajowe nr konta:
13 2030 0045 1110 0000 0231 0120
w tytule przelewu DAROWIZNA MIESZKANIE

przelewy zagraniczne:
SWIFT (BIC): PPABPLPK / IBAN: PL
13 2030 0045 1110 0000 0231 0120

w tytule przelewu DAROWIZNA MIESZKANIE

dołącz do obrońców życia na https://www.facebook.com/BractwoMalychStopek/

Ps. Zamieszczone zdjęcie oczywiście nie przedstawia jednego z tych dzieci, jest jedynie pewną wizualizacją sprawy.

Podobało się? Podziel się z innymi:

Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Fundacja Małych Stópek, z siedzibą w Szczecinie, przy ul. Świętego Ducha 9,
3) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu subskrypcji do newslettera na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. ,
4) odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą wyłącznie podmioty uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepisów prawa,
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane do momentu żądania usunięcia z subskrypcji,
6) posiada Pani/Pan prawo do żądania od administratora dostępu do danych osobowych, prawo do ich sprostowania usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do cofnięcia zgody oraz prawo do przenoszenia danych,

Poniżej wpisz kwotę jaką chcesz podarować