Matt Walsh obala mit że aborcja jest “prawem reprodukcyjnym”

Nazywają aborcję prawem reprodukcyjnym. To nieprawda. Ponieważ w momencie aborcji reprodukcja już się odbyła. Nikt nie twierdzi, że kobieta powinna być zmuszona do rozmnażania mówimy za to, że nikt nie ma prawa zabić człowieka, którego życie już się zaczęło. Aborcja to nie decyzja o rozmnażaniu, aborcja to decyzja o rodzicielstwie. “Czy zabiję moje dziecko, czy będę się nim opiekować?”. I stoimy tutaj mówiąc “opiekuj się tym dzieckiem!”.

▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔OBEJRZYJ RÓWNIEŻ▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔

Podobało się? Podziel się z innymi:

Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Fundacja Małych Stópek, z siedzibą w Szczecinie, przy ul. Świętego Ducha 9,
3) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu subskrypcji do newslettera na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. ,
4) odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą wyłącznie podmioty uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepisów prawa,
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane do momentu żądania usunięcia z subskrypcji,
6) posiada Pani/Pan prawo do żądania od administratora dostępu do danych osobowych, prawo do ich sprostowania usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do cofnięcia zgody oraz prawo do przenoszenia danych,

Poniżej wpisz kwotę jaką chcesz podarować