Życie jest cudem!

Życie jest cudem!

Przedstawiamy wzruszające, pełne miłości świadectwo Pani Katarzyny.
Dziękujemy 😍

„To będzie moje osobiste świadectwo. Taką mam dziś potrzebę.
Dokładnie 10 lat temu, 18 maja 2009r, prof. Szaflik z Łodzi robił mi USG i potwierdził wady płodu z USG połówkowego, oraz zobaczył nowe wady. Diagnoza brzmiała – wodogłowie, nieprawidłowy rozwój struktur mózgowych, brak ciągłości kręgosłupa (3cm), brak ruchu kończyn dolnych, nieprawidłowy obraz nerek. Sugerowano mi aborcje. Sugerowano, że płód jest tak bardzo uszkodzony, że najlepsze co można dla niego zrobić, to nie pozwolić mu na kalekie i tragiczne życie w cierpieniu i udręce. Oto nasza rodzina, bez aborcji, 10 lat później, o tej samej porze, co pamiętne USG w Łodzi. Z młodszym rodzeństwem. Z trójką wspaniałych dzieci. STOP ABORCJI!!!!!!
Pola jest naszym CUDEM, naszym profesorem miłości. To dla Niej przenosimy góry, to dla Niej „leczymy się” z naszych wad. Dzięki miłości do Niej mamy znacznie więcej wzlotów niż upadków. To Nasz – rodziców – obowiązek, by o tym świadczyć. Wiecie czym jest prawdziwa miłość i wiara? My wiemy. Dzięki Niej.

„…bo każdy dzień jest dobry, by bronić życia”.

👣