Życie jest cudem!

Przedstawiamy wzruszające, pełne miłości świadectwo Pani Katarzyny.
Dziękujemy 😍

“To będzie moje osobiste świadectwo. Taką mam dziś potrzebę.
Dokładnie 10 lat temu, 18 maja 2009r, prof. Szaflik z Łodzi robił mi USG i potwierdził wady płodu z USG połówkowego, oraz zobaczył nowe wady. Diagnoza brzmiała – wodogłowie, nieprawidłowy rozwój struktur mózgowych, brak ciągłości kręgosłupa (3cm), brak ruchu kończyn dolnych, nieprawidłowy obraz nerek. Sugerowano mi aborcje. Sugerowano, że płód jest tak bardzo uszkodzony, że najlepsze co można dla niego zrobić, to nie pozwolić mu na kalekie i tragiczne życie w cierpieniu i udręce. Oto nasza rodzina, bez aborcji, 10 lat później, o tej samej porze, co pamiętne USG w Łodzi. Z młodszym rodzeństwem. Z trójką wspaniałych dzieci. STOP ABORCJI!!!!!!
Pola jest naszym CUDEM, naszym profesorem miłości. To dla Niej przenosimy góry, to dla Niej “leczymy się” z naszych wad. Dzięki miłości do Niej mamy znacznie więcej wzlotów niż upadków. To Nasz – rodziców – obowiązek, by o tym świadczyć. Wiecie czym jest prawdziwa miłość i wiara? My wiemy. Dzięki Niej.

“…bo każdy dzień jest dobry, by bronić życia”.

👣

Podobało się? Podziel się z innymi:

Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Fundacja Małych Stópek, z siedzibą w Szczecinie, przy ul. Świętego Ducha 9,
3) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu subskrypcji do newslettera na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. ,
4) odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą wyłącznie podmioty uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepisów prawa,
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane do momentu żądania usunięcia z subskrypcji,
6) posiada Pani/Pan prawo do żądania od administratora dostępu do danych osobowych, prawo do ich sprostowania usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do cofnięcia zgody oraz prawo do przenoszenia danych,

Poniżej wpisz kwotę jaką chcesz podarować