Ognisko FMS

Ognisko FMS

Zbliża się koniec roku szkolnego, a więc upragnione przez wielu wakacje! 🙂 Symbolicznie zakończyliśmy ten czas, ciesząc się piękną pogodą i sobą nawzajem przy wspólnym ognisku 🙂

Dziękujemy za Waszą aktywność na rzecz obrony życia. Każdy wiele wnosi do fundacyjnej rzeczywistości. Bez Was nie dalibyśmy rady zorganizować tego wszystkiego co działo się w ciągu roku! Wspólnymi siłami możemy o wiele więcej 💪

Za nami wiele działań m.in pomocowych, edukacyjnych, marszowych…a przed wolontariuszami wakacje, a więc wyjazdy i zasłużony odpoczynek, a może praca…?

Pamiętajcie, że możecie odwiedzać nas również w wakacje, a od przyszłego roku szkolnego…działamy dalej! 😉 💪

“…bo każdy dzień jest dobry, by bronić życia”.

👣