Fundacyjni podopieczni otrzymali mieszkanie!

Nasza 10cioosobowa rodzinka otrzymała mieszkanie. Miejmy nadzieję, że na długo.

Pomagaliśmy im gdy mieszkali w wilgotnej ruderze, bez ciepłej wody i z wychodkiem na korytarzu, to i pomożemy teraz urządzić się w tym wspaniałym lokum. Dzieci, w tym także te chore, będą miały do dyspozycji dwa pokoje. Zamierzamy im zafundować szafę (montaż) i meble kuchenne. Ich wymagania nie są duże, a nawet można powiedzieć skromne dlatego koszt tego to tylko 3 500 zł. Duży stół z 12 krzesłami mamy w magazynie.

Kto może i chce proszę o wsparcie tej sprawy swoim groszem. Zapewniam, że jest to rodzina warta naszej pomocy. Tak się cieszę, że wreszcie wyjdą z tego syfu. Przepraszam za to słowo, ale nic innego nie odda stanu ich poprzedniego zamieszkania. Teraz dzieci są przeszczęśliwe.

Po wysłaniu pieniędzy na konto fundacji proszę o sms do mnie na 608752142, wskazane ale niekonieczne. W tytule dla odróżnienia od innych wpłat wpisujcie DAROWIZNA RODZINA.

Ks. Tomasz Kancelarczyk

przelewy krajowe nr konta:
13 2030 0045 1110 0000 0231 0120
w tytule przelewu DAROWIZNA RODZINA

przelewy zagraniczne:
SWIFT (BIC): PPABPLPK / IBAN: PL
13 2030 0045 1110 0000 0231 0120
w tytule przelewu DAROWIZNA RODZINA

inne formy wpłat po kliknięciu żółtych ikonek https://dlazycia.info/w-jaki-sposob-moge-pomoc/

dołącz do obrońców życia na https://www.facebook.com/BractwoMalychStopek/

Podobało się? Podziel się z innymi:

Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż: