Klimatyzator dla chorych na autyzm

Klimatyzator dla chorych na autyzm

Byłem świadkiem jak osoba z autyzmem wpadła w szał.

Taki upał, że dostaje się świra, a teraz pomyślcie jak na takie upały reagują osoby z autyzmem. Nie ma sposobu aby im wytłumaczyć, że taka jest pora roku i że ,,pani kierowniczko jest lato i gorąco musi być”. Dla jednego z ośrodków z osobami z tym schorzeniem chcemy kupic klimatyzator taki przenośny za 1500 zł. Jeden to za mało ale już coś, będzie więcej pieniędzy to kupi się drugi, a może i trzeci.
Proszę o wpłatę na konto fundacji wpisując w tytule DAROWIZNA AUTYZM po wpłacie proszę o sms do mnie na 608752142 (wskazane ale niekonieczne).

ks. Tomasz Kancelarczyk z Fundacji Małych Stópek

przelewy krajowe nr konta:
13 2030 0045 1110 0000 0231 0120
w tytule przelewu DAROWIZNA AUTYZM

przelewy zagraniczne:
SWIFT (BIC): PPABPLPK / IBAN: PL
13 2030 0045 1110 0000 0231 0120
w tytule przelewu DAROWIZNA AUTYZM

inne formy wpłat po kliknięciu żółtych ikonek https://dlazycia.info/w-jaki-sposob-moge-pomoc/

dołącz do obrońców życia na https://www.facebook.com/BractwoMalychStopek/