Proszę o pomoc

Proszę o pomoc

Nie wiedzieliśmy, że jest tak źle…

Jak tego nie zrobimy nie mamy co marzyć o większej ilości mieszkańców.
Planując izolację fundamentów Domu Samotnej Matki wiedzieliśmy, że są w kiepskim stanie, ale dopiero ich odkrywka pokazała, że nie będzie to zwykłe posmarowanie murów, ale praca o wiele większa. Proszę o pomoc finansową. Brakuje około 10 tysięcy złotych. Oczywiście zawsze możemy przesunąć na ten cel pieniądze np z planowanego zakupu kilkudziesięciu tysięcy pieluch, ale chyba nie o to chodzi. Wspaniałych darczyńców po dokonaniu przelewu proszę o sms na mój telefon 608752142 z info ile poszło …wskazane ale niekonieczne.

ks. Tomasz Kancelarczyk

Proszę o pomoc. Nie wiedzieliśmy, że jest tak źle. Jak tego nie zrobimy nie mamy co marzyć o większej ilości…

Julkaissut Fundacja Małych Stópek Lauantaina 13. heinäkuuta 2019

przelewy krajowe nr konta:
13 2030 0045 1110 0000 0231 0120
w tytule przelewu DAROWIZNA DOM

przelewy zagraniczne:
SWIFT (BIC): PPABPLPK / IBAN: PL
13 2030 0045 1110 0000 0231 0120
w tytule przelewu DAROWIZNA DOM

inne formy wpłat po kliknięciu żółtych ikonek https://dlazycia.info/w-jaki-sposob-moge-pomoc/

dołącz do obrońców życia na https://www.facebook.com/BractwoMalychStopek/