Fundamenty już są!

ZOSTAŁA JUŻ TYLKO KOSMETYKA.

Zobaczcie – fundamenty Domu Samotnej Matki są już zaizolowane, wykopy zasypane i została tylko kosmetyka. Skoro fundamenty już są, będziemy zbierali pieniądze na wyłożenie pewnego obszaru kostką brukową tak, aby kobiety nie brnęły wózkami w błocie. Po tym zadaniu zrobimy automatyczną bramę – to dla bezpieczeństwa dzieci.

Zdjęcia poniżej w linku (po kliknięciu niebieskiej ikonki w prawym górnym rogu).

ZOSTAŁA JUŻ TYLKO KOSMETYKA.Zobaczcie fundamenty Domu samotnej Matki już są zaizolowane, wykopy zasypane i została…

Julkaissut Fundacja Małych Stópek Sunnuntaina 4. elokuuta 2019

Dziękuję wszystkim darczyńcom i serdecznie pozdrawiam,

ks. Tomasz Kancelarczyk