Świadectwo życia

Świadectwo życia

Moja, a właściwie nasza historia jest prosta.

W 2013 roku wzięliśmy ślub. Od tamtej pory liczyliśmy, że będziemy mieli dziecko, mijał rok za rokiem psychika siadała coraz bardziej. W 2018 roku oboje podjęliśmy się Duchowej Adopcji Dziecka Poczętego zagrożonego aborcja, codziennie dzień w dzień mimo zmęczenia klękaliśmy do wspólnej modlitwy. W grudniu modlitwa się skończyła, w lutym tego roku dowiedziałam się, że jestem w ciąży. W marcu z radości i wiary, że to dzieło wspólnej adopcji, przystąpiliśmy do niej ponownie. W tym momencie mamy 35tc i czekamy na córkę.
Wierzymy oboje, że to dzięki wierze i tak ważnej modlitwie.

A to nasza Zosia w 34tc.

Halina dziękujemy za piękne świadectwo życia 🥰🥰