Świadectwo życia

Moja, a właściwie nasza historia jest prosta.

W 2013 roku wzięliśmy ślub. Od tamtej pory liczyliśmy, że będziemy mieli dziecko, mijał rok za rokiem psychika siadała coraz bardziej. W 2018 roku oboje podjęliśmy się Duchowej Adopcji Dziecka Poczętego zagrożonego aborcja, codziennie dzień w dzień mimo zmęczenia klękaliśmy do wspólnej modlitwy. W grudniu modlitwa się skończyła, w lutym tego roku dowiedziałam się, że jestem w ciąży. W marcu z radości i wiary, że to dzieło wspólnej adopcji, przystąpiliśmy do niej ponownie. W tym momencie mamy 35tc i czekamy na córkę.
Wierzymy oboje, że to dzięki wierze i tak ważnej modlitwie.

A to nasza Zosia w 34tc.

Halina dziękujemy za piękne świadectwo życia 🥰🥰

Podobało się? Podziel się z innymi:

Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Fundacja Małych Stópek, z siedzibą w Szczecinie, przy ul. Świętego Ducha 9,
3) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu subskrypcji do newslettera na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. ,
4) odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą wyłącznie podmioty uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepisów prawa,
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane do momentu żądania usunięcia z subskrypcji,
6) posiada Pani/Pan prawo do żądania od administratora dostępu do danych osobowych, prawo do ich sprostowania usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do cofnięcia zgody oraz prawo do przenoszenia danych,

Poniżej wpisz kwotę jaką chcesz podarować