Wielka radość w Fundacji Gajusz

Wielka radość w Fundacji Gajusz

Nie sądziłem, że mój przyjazd z pieluchami do Fundacji Gajusz będzie powodem wielkiej radości tamtejszych wolontariuszy i pracowników.

Po wyładunku zostałem oprowadzony po domu i już wtedy wiedziałem, że to nie jest ostatnia wizyta Małych Stópek w Łodzi. Tych wszystkich którzy chcą za pośrednictwem Fundacji Małych Stópek zakupić pieluchy dla chorych dzieci, które w tym miejscu znajdują opiekę, proszę o darowiznę na konto fundacji wpisując w tytule PIELUCHY. Będę również wdzięczny za ewentualny sms na mój tel. 608752142 z info ile poszło (ale oczywiście to nie jest konieczne).
Za 10 zł w hurcie kupujemy 22 pieluchy.

Ks. Tomasz Kancelarczyk

Zobacz video 👉

pamiętaj tytuł przelewu: PIELUCHY

ul. Św. Ducha 9