Podziękowania z Afryki

Podziękowania z Afryki

Podziękowania dla darczyńców Fundacji Małych Stópek, płynące ze środka Afryki, a dokładnie z Republiki Środkowej Afryki.

Dla niezorientowanych: https://dlazycia.info/6160-2/

Brat Maciej dziękuje i dziękuje – a nie prosi, dlatego zrobię to za niego.

Daliśmy 15 tysięcy zł – co to jest? Dajmy więcej. Ślijcie na konto fundacji złotówki dla dzieci z Afryki, wpisując w tytule przelewu DAROWIZNA MISJA.
Jeżeli ktoś prześle pieniądze na konto proszę (ale to nie jest konieczne) o sms na mój telefon 608752142 z info ile poszło.

ks. Tomasz Kancelarczyk

Ps. Ja od siebie daję 100 zł.

Wpłata online https://dlazycia.info/darowizna

ul. Św. Ducha 9

przelewy krajowe nr konta:
13 2030 0045 1110 0000 0231 0120
w tytule przelewu: DAROWIZNA MISJA

przelewy zagraniczne:
SWIFT (BIC): PPABPLPK / IBAN: PL
13 2030 0045 1110 0000 0231 0120
w tytule przelewu: DAROWIZNA MISJA”