Zostań Przyjacielem Życia!

Zostań Przyjacielem Życia!

Zostań PRZYJACIELEM ŻYCIA i zorganizuj w swoim lokalnym środowisku bożonarodzeniową akcję PACZUSZKA DLA MALUSZKA, dla Domu Samotnej Matki. Już teraz poszukujemy ludzi o wielkim sercu, którzy pomogą nam dotrzeć na święta w najdalsze zakątki Polski.

Na czym to polega? Po uzgodnieniu z proboszczem parafii, dyrektorem zakładu pracy, szefem urzędu, dyrektorem placówki oświatowej (do dyspozycji list intencyjny od Prezesa Fundacji Małych Stópek)… kupujesz żywą, pachnącą choinkę (na koszt Fundacji) i wieszasz na niej otrzymane od nas specjalne bombki. Ludzie o dobrym sercu z Twojego środowiska zabierają bombki i wspierają akcję w jeden z zaproponowanych sposobów (Informacja na bombce). Podarowane paczki, jako PRZYJACIEL ŻYCIA, przekazujesz do wskazanego Domu Samotnej Matki w pobliżu, albo przesyłasz do siedziby FMS (na koszt fundacji).
Czujesz, że to akcja dla Ciebie. Skontaktuj się z nami: ambasadorzy@fundacjamalychstopek.pl, albo nr tel. +48 791 138 902

Zostań PRZYJACIELEM ŻYCIA!!!

Tak wyglądała Paczuszka dla Maluszka rok temu👇