IV edycja Pływackiego Maratonu po Choinki przed nami!

IV edycja Pływackiego Maratonu po Choinki przed nami!

Konrad Strzelec i  Hawajskich Rekiny już po raz czwarty zamierzają „wypływać” w pływackim maratonie świąteczne choinki , które trafią między innymi do podopiecznych Fundacji Małych Stópek.
Koniecznie śledźcie ich wydarzenie na facebooku!
👉 https://www.facebook.com/events/2515748108658358/
Ponadto dla zainteresowanych darczyńców została uruchomiona zbiórka internetowa, gdzie można wpłacać środki które zostaną przeznaczone na zakup choinek oraz ozdób choinkowych.
👉  https://zrzutka.pl/5fm6fd
Dla zainteresowanych: Maraton będzie trwał 4 godziny i przez ten czas uczestnicy będą starać się przepłynąć jak najwięcej kilometrów. Cel minimalny to 350 km.
To będzie uhonorowanie i podziękowanie dla osób które wpłacą darowizny i tym samym dołożą cegiełkę aby w te święta w wielu domach zagościł uśmiech 🙂
W tym roku jest 45 miejsc i jeden warunek – wpłata minimum 40 zł na konto zbiórki. Zgłoszenie kierujemy do organizatora poprzez wiadomość prywatną.
Kto pierwszy ten lepszy!
Współorganizatorami wydarzenia jest tak jak rok temu CENTRUM KSZTAŁCENIA SPORTOWEGO, Tricarbon i oczywiście Fundacja Małych Stópek 🙂
Lista partnerów wydarzenia będzie systematycznie uzupełniania.