馃弮鈥嶁檧 UCIECZKA PRZED ABORCJ膭 馃弮鈥嶁檧

Ta kobieta jeszcze b臋d膮c w ci膮偶y, dzi臋ki katolickiej wsp贸lnocie uciek艂a ze Szwecji. Pochodzi z Etiopii, jest chrze艣cijank膮, prawdopodobnie katoliczk膮.

Z powodu depresji pozostanie w tym kraju, grozi艂o zmuszeniem jej do aborcji, a w najlepszym przypadku do odebrania jej dziecka. My艣l, 偶e jej dziecko mo偶e zosta膰 zabite albo po odebraniu przekazane wiadomej parze sprawi艂a, 偶e da艂a nam贸wi膰 si臋 na wyjazd do Polski. Tu urodzi艂a dziecko, kt贸re na razie jest w Domu Ma艂ego Dziecka, do czasu kiedy ona sama b臋dzie mia艂a w艂a艣ciwe warunki, aby ponownie z nim by膰. S膮 osoby, kt贸re b臋d膮 jej towarzyszy膰, ale potrzebne s膮 fundusze na bie偶膮ce sprawy i to na d艂u偶szy okres, a偶 do za艂atwienia wszystkich formalno艣ci, pozwalaj膮cych na spokojne 偶ycie w naszym kraju. Pierwsze 100 z艂 ju偶 jest ode mnie, bo nie mog臋 Was prosi膰, samemu nic nie daj膮c. Prosz臋 艣lijcie pieni膮dze do Fundacji Ma艂ych St贸pek, a do mnie sms na 608752142 ile posz艂o, co nie jest konieczne, ale wskazane.

ks. Tomasz Kancelarczyk

Ps. pomogli艣my Rosjaninowi, kt贸ry uciek艂 do Polski z dzie膰mi (10 ty艣 z艂), pomo偶emy i jej.

Fundacja Ma艂ych St贸pek
ul. 艢w. Ducha 9

przelewy krajowe nr konta:
13 2030 0045 1110 0000 0231 0120
w tytule przelewu: DAROWIZNA POMOC

przelewy zagraniczne:
SWIFT (BIC): PPABPLPK / IBAN: PL
13 2030 0045 1110 0000 0231 0120
w tytule przelewu: DAROWIZNA POMOC

Podoba艂o si臋? Podziel si臋 z innymi:

Zapisz si臋 na Newsletter i otrzymaj od nas DARMOWY PREZENT!

Uzupe艂nij poni偶szy formularz i do艂膮cz do naszego newslettera w zamian wy艣lemy Ci bez 偶adnych Twoich koszt贸w mi臋dzynarodowy symbol obro艅c贸w 偶ycia, st贸pki 10 - tygodniowego nienarodzonego dziecka w ich naturalnym rozmiarze.

Zgodnie z art. 13 og贸lnego rozporz膮dzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuj臋, i偶:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Fundacja Ma艂ych St贸pek, z siedzib膮 w Szczecinie, przy ul. 艢wi臋tego Ducha 9,
3) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane b臋d膮 w celu subskrypcji do newslettera na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a og贸lnego rozporz膮dzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. ,
4) odbiorcami Pani/Pana danych osobowych b臋d膮 wy艂膮cznie podmioty uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepis贸w prawa,
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane do momentu 偶膮dania usuni臋cia z subskrypcji,
6) posiada Pani/Pan prawo do 偶膮dania od administratora dost臋pu do danych osobowych, prawo do ich sprostowania usuni臋cia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do cofni臋cia zgody oraz prawo do przenoszenia danych,

Poni偶ej wpisz kwot臋 jak膮 chcesz podarowa膰
Fundacji Ma艂ych St贸pek