Paczuszka dla Maluszka 2019 – ruszyła świąteczna akcja Fundacji Małych Stópek

Paczuszka dla Maluszka❤pomagaj razem z nami!

„Paczuszka dla Maluszka” to bożonarodzeniowa akcja, do której już po raz 6. zaprasza Fundacja Małych Stópek. Jej adresatami są znajdujące się w trudnej sytuacji życiowej maluszki oraz mamy, oczekujące narodzin swojego nienarodzonego dzieciątka. Największym prezentem dla nich to spokojne święta, podczas których nie zabraknie im tego, co najbardziej niezbędne przy opiece nad niemowlakiem.

Tylko w ubiegłym roku w akcję włączyło się blisko 2500 darczyńców, co oznacza że właśnie tyle paczuszek trafiło na święta do podopiecznych znajdujących się pod skrzydłami „Małych Stópek”.

[payment]

Mając jednak w pamięci współpracę z wieloma instytucjami, które przez lata włączały w akcję swoje lokalne środowiska, postanowiliśmy zrobić jeszcze więcej. W tym roku owoce akcji „Paczuszka dla Maluszka” trafią nie tylko do podopiecznych Fundacji Małych Stópek, ale również do Domów Samotnej Matki i Domów Dziecka w całej Polsce wszędzie tam, gdzie nasza akcja znajdzie swoich ambasadorów.

👉 LISTA MIEJSC W KTÓRYCH ORGANIZOWANA JEST PACZUSZKA 👈

Jeśli i Ty chciałbyś dołączyć do grona wspierających akcję „Paczuszka dla Maluszka”, to oferujemy Ci 3 sposoby. Możesz:

– zabrać bombkę z miejsc, w których stoją nasze fundacyjne choinki, przygotować paczuszkę i złożyć pod wspomnianą choinką; nasi ambasadorzy po zakończeniu akcji dostarczą zebrane dary do najbliższego Domu Samotnej Matki albo Domu Dziecka,

– przygotować paczuszkę samemu w domu i wysłać do Fundacji Małych Stópek, na adres: ul. Świętego Ducha 9, 70-205 Szczecin,

– wesprzeć finansowo – przesyłając na konto Fundacji darowiznę, która pozwoli sporządzić nam paczuszkę dla jednego, potrzebującego maluszka.

Sami zdecydujcie, który ze sposobów przekazania paczki będzie dla Was najlepszy.

Przypominamy, że akcja trwa od 3 do 19 grudnia.

Paczuszka dla Maluszka – Dobrze jest pomagać!

👇 PODZIEL SIĘ FILMEM ZE ZNAJOMYMI 👇

[payment]

Podobało się? Podziel się z innymi:

Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Fundacja Małych Stópek, z siedzibą w Szczecinie, przy ul. Świętego Ducha 9,
3) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu subskrypcji do newslettera na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. ,
4) odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą wyłącznie podmioty uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepisów prawa,
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane do momentu żądania usunięcia z subskrypcji,
6) posiada Pani/Pan prawo do żądania od administratora dostępu do danych osobowych, prawo do ich sprostowania usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do cofnięcia zgody oraz prawo do przenoszenia danych,

Poniżej wpisz kwotę jaką chcesz podarować