Historia jest taka

Umiera 35-letnia kobieta pozostawiając nie tylko męża, ale i trójkę dzieci. Warunki, w których żyli daleko odbiegają od tych, o których można by mówić, że są z XXI wieku. I o ile nie było to problemem za życia kobiety, to teraz może stać się powodem odebrania dzieci mężczyźnie, który dwoi się i troi, aby sprostać zadaniu. Nie musimy, ale możemy pomóc, nie tylko Jemu, ale nade wszystko dzieciom. Nie podaję potrzebnej kwoty, bo na samą łazienkę potrzeba kilku tysięcy złotych, a jest jeszcze kuchnia i pokoje. Wygląda to nieciekawie. Jeżeli wyślesz jakieś złotówki na konto fundacji, to proszę o smsa do mnie na mój tel. 608752142 z info ile poszło…co jest niekonieczne, ale wskazane.

ks. Tomasz Kancelarczyk

ul. Św. Ducha 9

przelewy krajowe nr konta:
13 2030 0045 1110 0000 0231 0120
w tytule przelewu: DAROWIZNA RODZINA

przelewy zagraniczne:
SWIFT (BIC): PPABPLPK / IBAN: PL
13 2030 0045 1110 0000 0231 0120
w tytule przelewu: DAROWIZNA RODZINA

HISTORIA JEST TAKA Remont tego pokoju sfinansował pan Albert, ale jest łazienka…do zrobienia dla nas. Umiera…

Julkaissut Fundacja Małych Stópek Lauantaina 7. joulukuuta 2019

Podobało się? Podziel się z innymi: