Pięć paczuszek

Pięć paczuszek

Dzięki już otrzymanym funduszom, które wpłynęły na konto fundacji z racji akcji „Paczuszka dla Maluszka”, została zakupiona chemia gospodarcza, a mianowicie kapsułki do prania, płyn do zmywania, do toalet do mysia rąk i do kuchni.

To wszystko zostało rozdysponowane po Domach Samotnej Matki, Domach dla Kobiet jak i bezpośrednio przekazane naszym podopiecznym. Oczywiście prosimy o więcej, bo co to jest pięć palet? 🙂
Nie pogniewam się, jeżeli darczyńcy wyślą do mnie smsa na 608752142 z info ile poszło z dopiskiem „Paczuszka dla Maluszka”.

ks. Tomasz Kancelarczyk

Zobacz video

ul. Św. Ducha 9

przelewy krajowe nr konta:
13 2030 0045 1110 0000 0231 0120
w tytule przelewu: DAROWIZNA PACZUSZKA