Paczuszki w Starogardzie Gdańskim i okolicach

Paczuszki w Starogardzie Gdańskim i okolicach

Nasi przyjaciele ze Starogardu Gdańskiego też mają się czym „pochwalić”! 😀

Serdeczne podziękowania dla Szkoły Podstawowej im.Edmunda Dywelskiego w Bytoni oraz gminnego przedszkola w Bytoni. Kolejne paczki dzięki Wam trafią pod choinkę do potrzebujących dzieci 😍😇

Julkaissut Fundacja Małych Stópek Perjantaina 20. joulukuuta 2019

Dziękujemy także parafianom Parafii św. Jakuba Apostoła w Czluchowie za świąteczne prezenty, zebrane podczas PACZUSZKI DLA MALUSZKA. Szczególne podziękowania dla Państwa Moniki i Mariusza Gradek za poświęcony czas oraz przebyte kilometry w piątkowy wieczór, żeby osobiście dostarczyć wszystkie paczuszki 👣👍🙂.

Julkaissut Fundacja Małych Stópek Perjantaina 20. joulukuuta 2019