Pomoc dla dzieci w Boliwii

Pomoc dla dzieci w Boliwii

Dom prowadzony przez nasze polskie siostry Albertynki potrzebuje pomocy.

Już uzbieraliśmy 9 tys. zł, brakuję jeszcze 5 tys. tak aby można było zabezpieczyć ich skromne potrzeby w najbliższym miesiącu. Tam też są opuszczone kobiety i zagrożone aborcją dzieci.

Zbieramy na :
-Wyprawki dla 30 matek przed porodem
-Materiały do szycia pieluch flanelowych
-Pampersy dla noworodków (0-12 miesięcy), których matkami są uczennice, studentki lub matki pracujące
-Zakup mleka dla noworodków (których matki z rożnych powodów nie karmią piersią)
-Produkty żywnościowe (płatki zbożowe, ryż, mąka, warzywa, owoce)

Jeżeli coś wpłacicie na konto fundacji, wyślijcie do mnie smsa na mój tel. 608752142 ile poszło…wskazane, ale niekonieczne. Ja od siebie daję 100 zł.

ks. Tomasz Kancelarczyk

Ps. To już kolejne nasze misyjne dzieło…wspaniale.

ul. Św. Ducha 9

przelewy krajowe nr konta:
13 2030 0045 1110 0000 0231 0120
w tytule przelewu: DAROWIZNA MISJA