Wiktoria i jej dziecko potrzebują pomocy

Nie wiem kto jest ojcem dziecka, wiem tylko tyle że go nie ma, a niestety jest jej rodzina, której lepiej, żeby nie było.

Nie kto inny, ale właśnie oni starali się zmusić ją do ab..cji. Gdyby nie nasza interwencja, Wiktoria najprawdopodobniej już byłaby w Niemczech po ab..cji. Już teraz możemy powiedzieć, że dziecko zostało uratowane, a to już jest 21 tydzień ciąży. Także ona została uratowana, bo tak naprawdę tego nie chciała… Po akcji jak z filmu jej ucieczki z domu teraz jak na razie umieściliśmy ją w hotelu do czasu, kiedy wynajmiemy dla nie mieszkanie. Myślę, że na najbliższy rok wystarczy tak, aby mogła dalej poradzić sobie sama. Może liczyć tylko na nas. Proszę Was po raz kolejny i nie ostatni o pomoc w ratowaniu życia. Ja od siebie daje 100 zł. Potrzebujemy aż 20 tys. zł i tylko tyle jeżeli pomyślimy, że życie jest uratowane, a szykujemy się do kolejnych spraw. Proszę o darowizny na konto Fundacji Małych Stópek wpisując w tytule DAROWIZNA CIĄŻA. Jak zawsze proszę również o sms do mnie na 608752142 ile poszło…co jest wskazane, ale niekonieczne.

ks. Tomasz Kancelarczyk

Ps. Przepraszam, że to słowo eufemistycznie nazywane przerwaniem cią…ży, które piszę w taki sposób, ale to dlatego, aby nie zablokowano tej informacji. Dożyliśmy czasów, kiedy tak jak za komuny nie można o pewnych sprawach pisać wprost, ale trzeba ukrywać to, co się chce przekazać.

ul. Św. Ducha 9

przelewy krajowe nr konta:
13 2030 0045 1110 0000 0231 0120
w tytule przelewu: DAROWIZNA CIĄŻA

przelewy zagraniczne:
SWIFT (BIC): PPABPLPK / IBAN: PL
13 2030 0045 1110 0000 0231 0120
w tytule przelewu: DAROWIZNA CIĄŻA

Podobało się? Podziel się z innymi:

Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Fundacja Małych Stópek, z siedzibą w Szczecinie, przy ul. Świętego Ducha 9,
3) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu subskrypcji do newslettera na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. ,