Podsumowanie Paczuszki dla Maluszka 2019

Podsumowanie Paczuszki dla Maluszka 2019

Z wielką radością informujemy, że nasza bożonarodzeniowa akcja, przyniosła ogromne owoce! VI edycja świątecznej inicjatywy była inna niż poprzednie  – dzięki zaangażowaniu ludzi z całej Polski, udało się wesprzeć ośrodki pomocy w różnych zakątkach kraju!

Przypomnimy tylko, że „Paczuszka dla Maluszka 2019” osiągnęła skalę ogólnopolską, w dużej mierze dzięki postawie koordynatorów z wielu parafii, szkół i urzędów pracy, którzy w swoich środowiskach postanowili zorganizować akcję.

Chcecie znać konkretne dane? Są naprawdę imponujące i przewyższyły nasze oczekiwania! A to wszystko dzięki wspaniałomyślności ludzi, którzy bezinteresownie włączyli się w pomoc, nie oczekując niż w zamian 🙂

24 025 darczyńców

19 800 paczek, wydanych w całej Polsce