Przekazując 1% wspierasz działania FMS

Przekazując 1% wspierasz działania FMS

Jeżeli pracujesz w biurze, księgowości lub w innym miejscu, w którym taki plakat mógłby się przydać, napisz do nas na adres: zamowienia@fundacjamalychstopek.pl
a wyślemy Ci plakat 😊

Jeżeli pracujesz w biurze księgowości lub w innym miejscu w którym taki plakat mógłby się przydać to napisz do nas na…

Julkaissut Fundacja Małych Stópek Perjantaina 7. helmikuuta 2020

. . . . . . . . . . . . . . .

1%, w 100% wspiera najmniejszych!
💗 ROZLICZ ONLINE 👉 http://bit.ly/PIT-2020

Zbliża się czas rozliczeń podatkowych. Jeśli chciałbyś przekazać 1% swojego podatku i wesprzeć działania na rzecz nienarodzonych to wystarczy, że przekażesz swój 1% na Stowarzyszenie Rodzin Katolickich. Jak to działa?

Przekazując swój 1% podatku na KRS Stowarzyszenia Rodzin Katolickich, stajesz się ofiarodawcą darów dla dzieci, których życie przed narodzeniem stało pod ogromnym znakiem zapytania.

Wystarczy, że w zeznaniu podatkowym wpiszesz nr KRS 0000048068, który należy do Stowarzyszenia Rodzin Katolickich (SRK), dopisując w rubryce Cel szczegółowy: Małe Stópki.
Dzięki temu będzie wiadomo, że 100% Twojego 1% trafi do SRK zaprzyjaźnionego z Fundacją Małych Stópek.

W ubiegłym roku dzięki Waszemu wsparciu potrzebujące dzieci zostały obdarowane specjalistycznego sprzętu, dlatego dziś podążmy wspólnie za kolejnymi potrzebami nienarodzonych maluchów.

Zachęcamy do skorzystania z Darmowego programu do PIT-ów w którym automatycznie przekażecie swój procent na Małe Stópki:

💗 ROZLICZ ONLINE 👉 http://bit.ly/PIT-2020