DO ADOPCJI

Nie nazywam sprawy po imieniu, aby Fb nie zablokowało.

Spraw, które pierwotnie zmierzają w stronę nieurodzenia dziecka, mamy bardzo dużo. Jeżeli dysponujemy środkami od stałych darczyńców, to działamy szybko wynajmując mieszkanie, zapewniając fundusze na utrzymanie i to wszystko, co jest potrzebne dla dziecka na dwa lata po urodzeniu. To naprawdę działa, bo gdy załamana i opuszczona kobieta w ciąży otrzyma pomoc, to jej przyszłość się rozświetla.
Teraz proszę Was o pomoc w dość dramatycznej sprawie, gdyż kobieta za nic nie chce mieć dziecka, chociaż nosi go w sobie. Już nagrywała swoją obecność w niemieckim szpitalu w celu dokonania a……ji. Jednakże zgodziła się na moje warunki, aby oddać je do adopcji. Obiecałem jej nie tylko zamieszkanie z dala od jej środowiska, ale także utrzymanie i opiekę naszej wolontariuszki. Liczę, że 20-25 tyś. zł na to wystarczy. Czy to dużo? A ile jest warte życie? Proszę o Waszą pomoc finansową na konto fundacji i jak zawsze po dokonaniu przelewu, proszę także o sms na mój tel 608 752 142 z info ile poszło…wskazane, ale niekonieczne.
Już widzę jak ktoś ze łzami i z miłością, będzie tulił to dzieciątko.

ks. Tomasz Kancelarczyk

Ps. Osoby, które chcą być rodzicami adopcyjnymi informuję, że nie mam najmniejszego wpływu, gdzie trafi dziecko i nie mogę pomóc w jego adopcji, czego bardzo żałuję.

ul. Św. Ducha 9

przelewy krajowe nr konta:

13 2030 0045 1110 0000 0231 0120
w tytule przelewu: DAROWIZNA ADOPCJA

przelewy zagraniczne:
SWIFT (BIC): PPABPLPK / IBAN: PL
13 2030 0045 1110 0000 0231 0120
w tytule przelewu: DAROWIZNA ADOPCJA

Dołącz do obrońców życia na Fb https://www.facebook.com/BractwoMalychStopek/

DO ADOPCJI.,,nie nazywam sprawy po imieniu, aby Fb nie zablokowało"Spraw, które pierwotnie zmierzają w stronę…

Julkaissut Fundacja Małych Stópek Lauantaina 8. helmikuuta 2020

Podobało się? Podziel się z innymi: