Łatwo jest zabić, ale ocalić życie jest trudno

Życie wymaga ofiarnej miłości, bez której jest tylko śmierć.

Aborcyjni chwalą się, ile to osobom pomogli w aborcji. Jako propagatorzy wyboru, jakoś nie chwalą się ile to pomogli kobietom, które wybrały życie swoich dzieci – bo wybrać życie, to nie tylko urodzić, ale tulić je każdego dnia do siebie.
Proszę Was, abyśmy przytulili do siebie jedno z tych dzieci, które tak często po badaniach prenatalnych, są skazane na śmierć tylko dlatego, że stwierdzono Zespół Downa. Krzyś, aby móc mówić potrzebuje kosztownej terapii mikropolaryzacji. Jeden seans kosztuje ponad 2 tysiące zł, a potrzeba ich 5 i turnus rehabilitacyjny. Osoby, które prześlą swoją darowiznę na konto fundacji, proszone są o wpisanie w tytule DAROWIZNA KRZYŚ. Zebraną sumę zaokrąglimy (oczywiście w górę) i przekażemy jego Mamie. Ja od siebie przekazuję 100 zł. Jak zawsze przekazujących pieniądze, proszę o sms do mnie na mój tel. 608752142 z info ile poszło, co jest wskazane, ale niekonieczne.

Łatwo jest mówić o obronie życia, ale trudniej jest tę obronę realizować w życiu.

ks. Tomasz Kancelarczyk

ul. Św. Ducha 9

przelewy krajowe nr konta:
13 2030 0045 1110 0000 0231 0120
w tytule przelewu: DAROWIZNA KRZYŚ

przelewy zagraniczne:
SWIFT (BIC): PPABPLPK / IBAN: PL
13 2030 0045 1110 0000 0231 0120
w tytule przelewu: DAROWIZNA KRZYŚ

Dołącz do obrońców życia na Fb https://www.facebook.com/BractwoMalychStopek/

* CO TO JEST MIKROPOLARYZACJA MÓZGU?

Mikropolaryzacja to przezczaszkowa stymulacja prądem stałym tDCS (ang. transcranial direct current stimulation) jest metodą wykorzystującą zjawisko plastyczności mózgu – wspomaga proces odbudowy i tworzenia nowych połączeń nerwowych, umożliwia przywrócenie integralności centralnego układu nerwowego.

Jest również metodą wspomagającą proces terapeutyczny – obserwuje się wyższą skuteczność i efektywność terapii aż o 44%. Zabiegi stymulujące korę mózgową w zakresie terapii zaburzeń mowy wpływają na poprawę rozumienia, rozwój mowy czynnej i fluencji słownej, usprawnienie procesów poznawczych: uwagi, pamięci długotrwałej, pamięci roboczej, wspieranie umiejętności szkolnych i procesu uczenia się oraz usprawnianie zdolności podejmowania decyzji i planowania. Przezczaszkowa stymulacja prądem stałym tDCS polega na przyłożeniu dwóch elektrod do głowy (anoda, katoda) oraz podaniu prądu o wartości nie przekraczającej zazwyczaj 1mA. Dochodzi wówczas do polaryzacji komórek piramidowych na ich błonie podstawowej w warstwach korowych mózgu. Stymulacja mózgu jest zabiegiem nieinwazyjnym,

Łatwo jest zabić ale ocalić życie jest trudno. Życie wymaga ofiarnej miłości bez której jest tylko śmierć. Aborcyjni…

Julkaissut Fundacja Małych Stópek Sunnuntaina 1. maaliskuuta 2020

Podobało się? Podziel się z innymi:

Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Fundacja Małych Stópek, z siedzibą w Szczecinie, przy ul. Świętego Ducha 9,
3) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu subskrypcji do newslettera na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. ,
4) odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą wyłącznie podmioty uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepisów prawa,
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane do momentu żądania usunięcia z subskrypcji,
6) posiada Pani/Pan prawo do żądania od administratora dostępu do danych osobowych, prawo do ich sprostowania usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do cofnięcia zgody oraz prawo do przenoszenia danych,

Poniżej wpisz kwotę jaką chcesz podarować