Trochę to trwało, ale jest!

Jeszcze przed Świętami, robiliśmy zbiórkę na remont łazienki i toalety dla ojca z trójką dzieci, którym zmarła mama.

Po śmierci kobiety, rodzina trafiła pod obserwację Opieki, z groźbą odebrania dzieci, ze względu na katastrofalny stan mieszkania, w tym tych miejsc, których remontu się podjęliśmy.

Trwało to trochę, gdyż nie mogliśmy znaleźć ekipy, która za rozsądne pieniądze, podjęłaby się tej pracy. W konsekwencji fachowiec podjął się zadania za kwotę o połowę mniejszą, niż to co od nas chciały firmy. Dziękuję wszystkim darczyńcom za pomoc. Jak widzicie pozostała kosmetyka. Dzieciaki są przeszczęśliwe i …bezpieczniejsze.

ks. Tomasz Kancelarczyk

Trochę to trwało ale jest.Jeszcze przed świętami robiliśmy zbiórkę na remont łazienki i toalety dla ojca z trójką…

Julkaissut Fundacja Małych Stópek Maanantaina 9. maaliskuuta 2020

Podobało się? Podziel się z innymi:

Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Fundacja Małych Stópek, z siedzibą w Szczecinie, przy ul. Świętego Ducha 9,
3) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu subskrypcji do newslettera na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. ,
4) odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą wyłącznie podmioty uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepisów prawa,
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane do momentu żądania usunięcia z subskrypcji,
6) posiada Pani/Pan prawo do żądania od administratora dostępu do danych osobowych, prawo do ich sprostowania usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do cofnięcia zgody oraz prawo do przenoszenia danych,

Poniżej wpisz kwotę jaką chcesz podarować