馃檹 Formu艂a przyrzeczenia Duchowej Adopcji 馃檹

Poni偶ej prezentujemy tre艣膰 przyrzeczenia Duchowej Adopcji Dziecka Pocz臋tego.

Naj艣wi臋tsza Panno, Bogarodzico Maryjo, wszyscy Anio艂owie i 艢wi臋ci, wiedziony(a) pragnieniem niesienia pomocy w obronie nienarodzonych, (ja, ………………..) postanawiam mocno i przyrzekam, 偶e od dnia ……………….. w 艢wi臋to / Uroczysto艣膰 ……………….. bior臋 w duchow膮 adopcj臋 jedno dziecko, kt贸rego imi臋 Bogu jest wiadome, aby przez 9 miesi臋cy ka偶dego dnia modli膰 si臋 o uratowanie jego 偶ycia oraz o sprawiedliwe i prawe 偶ycie po urodzeniu.

Postanawiam:
odm贸wi膰 codzienn膮 modlitw臋 w intencji nienarodzonego,
codziennie odm贸wi膰 jedn膮 tajemnic臋 r贸偶a艅ca,
przyj膮膰 nadto (nieobowi膮zkowo) postanowienia:
………………..

馃檹 Formu艂a przyrzeczenia Duchowej Adopcji 馃檹Naj艣wi臋tsza Panno, Bogarodzico Maryjo, wszyscy Anio艂owie i 艢wi臋ci,…

Julkaissut Fundacja Ma艂ych St贸pek Tiistaina 17. maaliskuuta 2020

Podoba艂o si臋? Podziel si臋 z innymi:

Zapisz si臋 na Newsletter i otrzymaj od nas DARMOWY PREZENT!

Uzupe艂nij poni偶szy formularz i do艂膮cz do naszego newslettera w zamian wy艣lemy Ci bez 偶adnych Twoich koszt贸w mi臋dzynarodowy symbol obro艅c贸w 偶ycia, st贸pki 10 - tygodniowego nienarodzonego dziecka w ich naturalnym rozmiarze.

Zgodnie z art. 13 og贸lnego rozporz膮dzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuj臋, i偶:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Fundacja Ma艂ych St贸pek, z siedzib膮 w Szczecinie, przy ul. 艢wi臋tego Ducha 9,
3) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane b臋d膮 w celu subskrypcji do newslettera na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a og贸lnego rozporz膮dzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. ,
4) odbiorcami Pani/Pana danych osobowych b臋d膮 wy艂膮cznie podmioty uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepis贸w prawa,
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane do momentu 偶膮dania usuni臋cia z subskrypcji,
6) posiada Pani/Pan prawo do 偶膮dania od administratora dost臋pu do danych osobowych, prawo do ich sprostowania usuni臋cia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do cofni臋cia zgody oraz prawo do przenoszenia danych,

Poni偶ej wpisz kwot臋 jak膮 chcesz podarowa膰
Fundacji Ma艂ych St贸pek