馃樂 ZBI脫RKA NA RESPIRATORY 馃樂

Fundacja Ma艂ych St贸pek

Fundacja Ma艂ych St贸pek powsta艂a 5 kwietnia 2012 r. w Szczecinie. To jednak data jedynie formalnego zatwierdzenia dzia艂a艅 organizacji, kt贸r膮 tworz膮 osoby od wielu lat zaanga偶owane na rzecz obrony warto艣ci ludzkiego 偶ycia, od pocz臋cia do naturalnej 艣mierci oraz godno艣ci jego przekazywania. Pocz膮tkowo ich g艂贸wnym celem, by艂a organizacja Marszu dla 呕ycia w Szczecinie oraz promocja duchowej Adopcji Dziecka Pocz臋tego. Obecnie dzia艂ania Fundacji maj膮 znacznie szerszy zakres 鈥 obejmuj膮 ca艂oroczn膮 formacj臋 i edukacj臋 m艂odzie偶y, kszta艂towanie opinii publicznej oraz pomoc matkom, kt贸re zrezygnowa艂y z zamiaru aborcji i urodzi艂y swoje dziecko. Dzia艂ania te, dotycz膮 nie tylko terenu Szczecina, ale i ca艂ej Polski, a wiele inicjatyw ma zasi臋g mi臋dzynarodowy.
Fundacja sw膮 nazw臋 zaczerpn臋艂a od istniej膮cego w przestrzeni wirtualnej Bractwa Ma艂ych St贸pek (BMS), powo艂anego do 偶ycia przez ks. Tomasza Kancelarczyka. Bractwo nie jest struktur膮 formaln膮. To inicjatywa, zrzeszaj膮ca w spos贸b nieformalny (w internecie) kilkadziesi膮t tysi臋cy obro艅c贸w 偶ycia z ca艂ej Polski, a tak偶e spoza jej granic. Jej celem jest dzielenie si臋 informacjami, dotycz膮cymi obrony 偶ycia oraz aktywizowanie do dzia艂a艅 pro-life wsz臋dzie tam, gdzie s膮 cz艂onkowie Bractwa.
Fundacja Ma艂ych St贸pek (FMS) w odr贸偶nieniu od Bractwa, stanowi struktur臋 formaln膮. Dzi臋ki wsparciu Darczy艅c贸w, FMS mo偶e nie艣膰 konkretn膮 pomoc poszczeg贸lnym osobom.

馃樂 ZBI脫RKA NA RESPIRATORY 馃樂

馃挆 Wesprzyj: https://dlazycia.info/darowizna

Co mo偶esz zrobi膰? Podaj nfo dalej
Brakuje nam 40 ty艣..

Wielokrotnie dawali艣my dowody tego, 偶e wiemy co jest najwa偶niejsze, wtedy kiedy ratowali艣my male艅kie, nienarodzone 偶ycie. Dzisiaj przyszed艂 czas, aby艣my stan臋li w obronie 偶ycia doros艂ego cz艂owieka, cho膰 w chorobie bezradnego jak ka偶de nienarodzone male艅stwo. Dlatego rozpoczynamy zbi贸rk臋 funduszy na zakup respirator贸w. Ja sam ofiaruj臋 1000 z艂 maj膮c nadziej臋, 偶e wielu z Was r贸wnie偶 przeka偶e swoje z艂ot贸wki. Pieni膮dze 艣lijcie na konto fundacji, pod has艂em DAROWIZNA SZPITAL. Po przekazaniu pieni臋dzy prosz臋 o sms na m贸j tel. 608 752 142 z info, ile posz艂o…wskazane, ale niekonieczne. Mam nadziej臋, 偶e ten sprz臋t nie b臋dzie potrzebny ani Tobie, ani mnie.

ks. Tomasz Kancelarczyk

Ps. Jeden Respirator kosztuje bardzo du偶o, bo 100 000 z艂.

馃挆 Wesprzyj 馃憠 https://dlazycia.info/darowizna

Pom贸偶 zakupi膰 respirator!
. . . . . . . . . .
馃憠 PRZELEWY KRAJOWE 馃憟
Fundacja Ma艂ych St贸pek
13 2030 0045 1110 0000 0231 0120
tytu艂 przelewu: DAROWIZNA SZPITAL
. . . . . . . . . .
馃憠 PRZELEWY ZAGRANICZNE 馃憟
SWIFT (BIC): PPABPLPK
IBAN: PL 13 2030 0045 1110 0000 0231 0120
tytu艂 przelewu: DAROWIZNA SZPITAL

馃挆 Wesprzyj 馃憠 https://dlazycia.info/darowizna

馃樂 ZBI脫RKA NA RESPIRATORY 馃樂馃挆 Wesprzyj: https://dlazycia.info/darowiznaCo mo偶esz zrobi膰? Po馃憠daj 鈩筺fo da馃攣lejBrakuje nam…

Julkaissut Fundacja Ma艂ych St贸pek Torstaina 26. maaliskuuta 2020

Zobacz wi臋cej:

Zapisz si臋 na Newsletter i otrzymaj od nas DARMOWY PREZENT!

Uzupe艂nij poni偶szy formularz i do艂膮cz do naszego newslettera w zamian wy艣lemy Ci bez 偶adnych Twoich koszt贸w mi臋dzynarodowy symbol obro艅c贸w 偶ycia, st贸pki 10 - tygodniowego nienarodzonego dziecka w ich naturalnym rozmiarze.

Zosta艅 Ambasadorem

Do艂膮cz do bractwa