Szczeciński Marsz dla Życia odwołany❗

Szczeciński Marsz dla Życia odwołany❗

Teraz nie czas na maszerowanie, ale na KONKRETNE POMAGANIE. Organizujemy zbiórkę na respiratory dla tych, którzy w najbliższym czasie mogą ich potrzebować 😷😷😷.

Jeden respirator kosztuje bardzo dużo, bo ok. 100 000 zł.

👉 https://www.youtube.com/watch?v=l734GcqfaF8&list=PLolzY7tCa6AcGB-miu3m_m_vykgW2v7aj&index=1&fbclid=IwAR2Irx3JF3RJbKAG8ibeVfdg5-dnho1TZY-zIA8A_kdNcWosqdT2rLDGZ8k

ul. Św. Ducha 9

przelewy krajowe nr konta:
13 2030 0045 1110 0000 0231 0120
w tytule przelewu: DAROWIZN SZPITAL

przelewy zagraniczne:
SWIFT (BIC): PPABPLPK / IBAN: PL
13 2030 0045 1110 0000 0231 0120
w tytule przelewu: DAROWIZNA SZPITAL

Żółte ikonki do szybkiego przekazywania darowizny https://dlazycia.info/w-jaki-sposob-moge-pomoc/

Szczeciński Marsz dla Życia odwołany❗Teraz nie czas na maszerowanie, ale na 👉 KONKRETNE POMAGANIE 👈Organizujemy…

Julkaissut Fundacja Małych Stópek Perjantaina 27. maaliskuuta 2020