Szybka zbiórka

W dalszym ciągu prowadzimy zbiórkę na kolejny respirator, a tu teraz są pilnie potrzebne pieniądze na zakup środka do dezynfekcji rąk, dla mieszkańców domów dla bezdomnych, samotnych matek, kobiet oraz mężczyzn.

Jednym słowem dla placówek, które oczekują pomocy z zewnątrz. Nie możemy ich pozostawić w niebezpieczeństwie zakażenia. Są to domy, w których mieszka sporo osób i prawdopodobieństwo zachorowania jest bardzo duże. Dlatego w tych domach przy każdym wejściu i wyjściu, na parapetach, na półpiętrach, przy jadalniach i biurach, powinny stać dozowniki takiego środka. Zakupimy 120 5litrowych baniek. Na ten cel potrzebujemy 10 tysięcy zł. Każdego kto może pomóc, proszę o wpłatę na konto fundacji z dopiskiem DAROWIZNA DOM, a do mnie na tel. 608 752 142 info smsem ile poszło, co jest wskazane, ale niekonieczne.

Bardzo dziękuję za wrażliwość i solidarność w tych trudnych czasach.

ks. Tomasz Kancelarczyk

FUNDACJA MAŁYCH STÓPEK

PRZELEWY KRAJOWE
13 2030 0045 1110 0000 0231 0120