Poszukiwani mocarze

Może ktoś z Was dołączy. Gdyby nie parafia i fundacja, już bym tam był.

ks. Tomasz Kancelarczyk

Wstrząsający Wielki Piątek 🖤🖤🖤🖤 Potrzebna pomoc w Bochni!
Rano Tymka odebrała telefon od płaczącego Starosty Bochni 😢😢😢😢 Dzwonił do różnych Fundacji. Trafił również na naszą. “Siostro, w moim DPS nie ma już kto pracować! Pracownicy są na kwarantannie. Błagam siostry o pomoc, bo mieszkańcy zostaną sami.” Szybki telefon do Matki do Krakowa z prośbą o siostry do pomocy. Są tam już zarażeni. 25 osób. Czy ktoś znajdzie siły, żeby tam pojechać? Zaraz odpowiedź od Matki – “Siedem naszych sióstr się zgłosiło, z Krakowa i z Białej Niżnej, zaraz tam jadą”. Pytamy braci różnych zakonów. Słyszymy, że teraz nie jest za dobry czas. Trudno… Dziś Jezus jest tak bardzo konkretnie obecny w chorych. I prosi, żeby być z Nim w chorobie… Wieczorem po liturgii wiadomość od dominikanów krakowskich, że bracia są chętni do pomocy i tam pojadą… super!
Gdyby ktoś z Was poczuł, że chce spotkać Jezusa w Bochni obecnego w chorych i chciałby dołączyć do naszych Sióstr do pomocy, to prosimy o kontakt w wiadomości priv.

Poszukiwani mocarze. Może ktoś z Was dołączy.Gdyby nie parafia i fundacja już tam byłbym.ks. Tomasz Kancelarczyk

Julkaissut Bractwo Małych Stópek Lauantaina 11. huhtikuuta 2020

Podobało się? Podziel się z innymi:

Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Fundacja Małych Stópek, z siedzibą w Szczecinie, przy ul. Świętego Ducha 9,
3) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu subskrypcji do newslettera na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. ,
4) odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą wyłącznie podmioty uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepisów prawa,
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane do momentu żądania usunięcia z subskrypcji,
6) posiada Pani/Pan prawo do żądania od administratora dostępu do danych osobowych, prawo do ich sprostowania usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do cofnięcia zgody oraz prawo do przenoszenia danych,

Poniżej wpisz kwotę jaką chcesz podarować