Na imię jej flizelina….mamy ją

Na imię jej flizelina….mamy ją

Po wielu bojach udało mi się zdobyć flizelinę, która jest materiałem koniecznym do uszycia dobrych maseczek na twarz.

Ta bela, za którą jeszcze nie zapłaciłem, kosztuje blisko 11 tysięcy zł – 1500 metrów. Do tego już zakupiłem 300 metrów bawełnianego materiału. Kto może tego proszę o pomoc, w zapłaceniu za ten materiał. Razem za flizelinę i ten materiał, potrzeba około 15 tysięcy zł. Maseczki trafią do osób najbardziej ubogich i do Ciebie, jeżeli tylko prześlesz na konto fundacji swoje pieniądze. Jeżeli to możliwe proszę po wpłacie wysłać do mnie sms na mój tel. 608 752 142 z info ile poszło, co jest wskazane, ale niekonieczne. Można w sms dodać swój adres pocztowy do wysyłki maseczki, tak będzie najszybciej.
ks. Tomasz Kancelarczyk
PS. W tytule przelewu proszę wpisać DAROWIZNA MATERIAŁ
PSS. Zapomniałem…oczywiście 100 zł ode mnie. Jeżeli proszę to i sam powinienem dać.

ul. Św. Ducha 9
przelewy krajowe nr konta:
13 2030 0045 1110 0000 0231 0120
w tytule przelewu: DAROWIZNA MATERIAŁ
przelewy zagraniczne:
SWIFT (BIC): PPABPLPK / IBAN: PL
13 2030 0045 1110 0000 0231 0120
w tytule przelewu: DAROWIZNA MATERIAŁ
Żółte ikonki do szybkiego przekazywania darowizny https://dlazycia.info/w-jaki-sposob-moge-pomoc/

Na imię jej flizelina….mamy ją.Po wielu bojach udało mi się zdobyć flizelinę, która jest materiałem koniecznym do…

Julkaissut Fundacja Małych Stópek Tiistaina 14. huhtikuuta 2020