Nie będzie tradycyjnego Marszu dla Życia, ale…

Nie będzie tradycyjnego Marszu dla Życia, ale…

…ale to nie przeszkadza, aby prowadzić działania na rzecz szeroko rozumianej obrony życia. Dzisiaj w Szczecinie rozdawaliśmy flizelinowe maseczki, wykonane przez wolontariuszki Małych Stópek. Około 1000 sztuk zostało rozdanych przechodniom.

P.S . Gdyby ktoś miał uwagę, że jesteśmy bez rękawiczek, to dlatego że w rękawiczkach nie byłoby możliwości rozdawania maseczek zapakowanych w folijkę. Ręce mieliśmy kilkakrotnie dobrze odkażone.

Nie będzie Marszu dla Życia …ale to nie przeszkadza aby prowadzić działania na rzecz szeroko rozumianej obrony…

Julkaissut Bractwo Małych Stópek Perjantaina 24. huhtikuuta 2020