馃檹 Modlitewne Okno 呕ycia 馃檹

Tak jak matki bezpiecznie i anonimowo, mog膮 pozostawi膰 swoje nowonarodzone dzieci膮tko w Oknie 呕ycia, tak i my mo偶emy w Modlitewnym Oknie 呕ycia, zostawi膰 swoje pro艣by o modlitw臋.

Wystarczy wej艣膰 na:
馃憠 http://www.modlitewneoknozycia.pl/ 馃憟
i wpisa膰 swoje intencje 馃檹

Modlitewne Okno 呕ycia, 艂膮czy osoby potrzebuj膮ce modlitwy, z u偶ytkownikami portalu Intencje.pl, zgromadzeniami zakonnymi i instytucjami 偶ycia 艣wieckiego, kt贸re zobowi膮za艂y si臋 wstawia膰 przed Bogiem w nades艂anych intencjach. Ka偶dy, kto nosi w sercu obaw臋 o ludzkie 偶ycie, mo偶e za po艣rednictwem strony rozszerzy膰 si艂臋 modlitwy, kt贸ra sprowadza na ziemi臋 艂ask臋 i pok贸j.

馃檹 Modlitewne Okno 呕ycia 馃檹Tak jak matki bezpiecznie i anonimowo, mog膮 pozostawi膰 swoje nowonarodzone dzieci膮tko w Oknie…

Julkaissut Fundacja Ma艂ych St贸pek Tiistaina 12. toukokuuta 2020

Podoba艂o si臋? Podziel si臋 z innymi:

Zapisz si臋 na Newsletter i otrzymaj od nas DARMOWY PREZENT!

Uzupe艂nij poni偶szy formularz i do艂膮cz do naszego newslettera w zamian wy艣lemy Ci bez 偶adnych Twoich koszt贸w mi臋dzynarodowy symbol obro艅c贸w 偶ycia, st贸pki 10 - tygodniowego nienarodzonego dziecka w ich naturalnym rozmiarze.

Zgodnie z art. 13 og贸lnego rozporz膮dzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuj臋, i偶:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Fundacja Ma艂ych St贸pek, z siedzib膮 w Szczecinie, przy ul. 艢wi臋tego Ducha 9,
3) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane b臋d膮 w celu subskrypcji do newslettera na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a og贸lnego rozporz膮dzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. ,
4) odbiorcami Pani/Pana danych osobowych b臋d膮 wy艂膮cznie podmioty uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepis贸w prawa,
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane do momentu 偶膮dania usuni臋cia z subskrypcji,
6) posiada Pani/Pan prawo do 偶膮dania od administratora dost臋pu do danych osobowych, prawo do ich sprostowania usuni臋cia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do cofni臋cia zgody oraz prawo do przenoszenia danych,

Poni偶ej wpisz kwot臋 jak膮 chcesz podarowa膰
Fundacji Ma艂ych St贸pek