馃槹 Choroba nie wybiera… 馃

Kochani, nie tak dawno, dzi臋ki Waszej dobroci i wsparciu, zakupili艣my 4 respiratory dla szpitali pracuj膮cych bezpo艣rednio przy walce z koronawirusem. W walk臋 z niewidzialnym wrogiem, w艂膮czy艂o si臋 w Polsce mn贸stwo os贸b.

Wsp贸lnymi si艂ami szyli艣my te偶 maseczki i zaopatrywali艣my najbardziej potrzebuj膮cych w 艣rodki do dezynfekcji. Polacy po prostu potrafi膮, Wy potraficie!

By膰 mo偶e dlatego, 偶e potrafimy si臋 jednoczy膰 w skrajnie trudnych sytuacjach, trafi艂 do nas apel Polaka 鈥 misjonarza z Amazonii Peruwia艅skiej. Ks. J贸zef Kamza, Salezjanin pochodz膮cy z Wielkopolski, skierowa艂 do nas pe艂ne prawdy s艂owa, z pro艣b膮 o pomoc. W miejscu gdzie s艂u偶y 鈥 San Lorenzo, ukrytym w wydawa艂oby si臋 bezpiecznej przyrodzie Peru, r贸wnie偶 pojawi艂 si臋 koronawirus. Niestety zaplecze medyczne jest w tragicznym stanie, co mo偶ecie zobaczy膰 w za艂膮czonym filmiku. Nie maj膮 respirator贸w, maszyny do nape艂niania butli tlenem. Tutaj nie chodzi o wykwalifikowany sprz臋t medyczny, ale urz膮dzenia pierwszej potrzeby w tak trudnej sytuacji. 7 plemion Indian i Metysi prosz膮 o pomoc, a my nie mo偶emy ich zostawi膰 bez odpowiedzi. Dzia艂aj膮c dla 偶ycia w ka偶dym zak膮tku 艣wiata, zach臋cam do udzia艂u w zbi贸rce i wp艂at na konto fundacji, pod has艂em 鈥濪AROWIZNA MISJE鈥. Liczy si臋 ka偶dy grosz!

Kto pomo偶e wysy艂aj膮c pieni膮dze na konto fundacji, prosz臋 o sms do mnie na tel. 608 752 142 z info ile posz艂o, co jest wskazane, ale niekonieczne.

ks. Tomasz Kancelarczyk

Fundacja Ma艂ych St贸pek
ul. 艢w. Ducha 9

przelewy krajowe nr konta:
13 2030 0045 1110 0000 0231 0120
w tytule przelewu: DAROWIZNA MISJE

przelewy zagraniczne:
SWIFT (BIC): PPABPLPK / IBAN: PL
13 2030 0045 1110 0000 0231 0120
w tytule przelewu: DAROWIZNA MISJE

馃挆 WESPRZYJ 馃憠 https://dlazycia.info/darowizna

Podoba艂o si臋? Podziel si臋 z innymi:

Zapisz si臋 na Newsletter i otrzymaj od nas DARMOWY PREZENT!

Uzupe艂nij poni偶szy formularz i do艂膮cz do naszego newslettera w zamian wy艣lemy Ci bez 偶adnych Twoich koszt贸w mi臋dzynarodowy symbol obro艅c贸w 偶ycia, st贸pki 10 - tygodniowego nienarodzonego dziecka w ich naturalnym rozmiarze.

Zgodnie z art. 13 og贸lnego rozporz膮dzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuj臋, i偶:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Fundacja Ma艂ych St贸pek, z siedzib膮 w Szczecinie, przy ul. 艢wi臋tego Ducha 9,
3) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane b臋d膮 w celu subskrypcji do newslettera na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. a og贸lnego rozporz膮dzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. ,
4) odbiorcami Pani/Pana danych osobowych b臋d膮 wy艂膮cznie podmioty uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepis贸w prawa,
5) Pani/Pana dane osobowe przechowywane do momentu 偶膮dania usuni臋cia z subskrypcji,
6) posiada Pani/Pan prawo do 偶膮dania od administratora dost臋pu do danych osobowych, prawo do ich sprostowania usuni臋cia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do cofni臋cia zgody oraz prawo do przenoszenia danych,

Poni偶ej wpisz kwot臋 jak膮 chcesz podarowa膰
Fundacji Ma艂ych St贸pek